Getty!

 

 

Een aantal dagen geleden kreeg ik via flickr een berichtje dat Getty Images geïnteresseerd was in een aantal van mijn foto’s. Na hier wat over gelezen te hebben leek dit een mooie kans om wellicht iets te verdienen aan foto’s die anders alleen maar op het web zouden staan.

Voor foto’s met herkenbare mensen en/of gebouwen moet je een papierwinkel bijhouden, maar hopelijk gaat dat het waard zijn. Ondertussen zijn de eerste foto’s door het review proces heen en mag ik mezelf dus Getty Images Contributor noemen :-).

Mocht je geïnteresseerd zijn kun je hier foto’s kopen: http://www.gettyimages.com/Search/Search.aspx?assettype=image&family=creative&artist=%c2%a9+Martijn+Hendriksen

Laat een reactie achter


*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.